Etter ferien kommer skilsmissen?

skilsmissem krangel
Couple in conflict is finding out the relationship

I Stolen med Bergman & Juel

Du har kanskje hørt uttrykket «etter ferien kommer skilsmissen»?

Å plutselig skulle være tett sammen  i flere dager og uker, kan for mange par bli utfordrende og skape gnisninger. Kanskje har forholdet med en skrik overlevd karantene og isolasjon i Koronabølgen og så skal en på’n igjen!

Det er kanskje ikke det dårlige været eller den kjedelige bilturen som var årsaken til at det bare rakner.  Heller ikke tannkremtuben som blir klemt feil, sokkene som aldri blir plukket opp og som skaper den konstante irritasjonen over den du lever med.

Den daglige irritasjonen kan komme av noe du kanskje ikke het bevisst på…

About Sølje Bergman & Linda Juel 23 Articles

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*