I Stolen med Sølje og Linda: Jeg ser du snakker…

Alle mennesker har sitt eget genuine verdensbilde. Hvordan man tenker, ser, er og oppfatter verden rundt seg. Har du noen gang tenkt på at det kan stå i veien for god kommunikasjon med andre mennesker?

Sølje Bergman, Linda Juel

Om Sølje og Linda

Coachingduoen Sølje Bergman og Linda Juel formidler livsmestrings-tematikker på en energifull, levende og inspirerende måte. De er begge utdannet ICF profesional coach og NLP business coach, og har sammen skapt konseptet «I stolen med Bergman & Juel» og firmaet Inhouse Coach.

Sølje er skuespiller og har alltid vært opptatt av kommunikasjon mellom mennesker. Linda har salg- og markedsbakgrunn fra ulike bransjer, og har ofte tatt rollen som «brobygger» der hun har jobbet.

 

About Sølje Bergman & Linda Juel 23 Articles

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*