Det du fokuserer på får du mer av

problemer, løsninger
(Foto: Olia Nayda - Unsplash)

Så lenge du er konsentrert om problemet har du ikke mulighet til å se løsningen.

Tekst: Gunn Gudmundson

Du velger selv hvilke «briller» du vil se verden gjennom. Hver morgen når du står opp tar du på deg et par «briller» Disse brillene er farget av dine tidligere erfaringer og de følelsene du har , akkurat nå.

Har du hatt en dårlig natt, med lite søvn eller dårlige drømmer speiler følelsene dine det når du våkner. Du har sikkert hørt ordtaket , «stått opp med det feile benet», og dagen blir deretter sålenge du beholder denne følelsen. STOPP. – DU HAR ET VALG

Hva forteller du deg selv?

Dette blir en tung og dårlig dag ? eller «hva burde jeg gjøre nå for å snu denne opplevelsen av å befinne deg i en tung tåke»?

Du velger selv enten du gjør det bevisst eller ikke. Du vil kanskje føle deg bedre ved å sette på musikk, ta deg en god kopp kaffe eller te. Det er bare du som vet hva om kan hjelpe deg til å «løfte humøret»

Hvis du liker å fotografere , finner du gjerne motiver du liker. Med bare å snu kameralinsen litt til høyre eller venstre, går noen skritt frem eller tilbake får du det perfekte motivet. Akkurat slik kan du justere hvordan du føler deg. tankene du tenker gir deg følelser, så ved å endre tankene mot det du liker,dit du gjerne ønsker å være, vil også følelsene endre seg.

Rett fokuset mot den du ønsker å være, hvordan du ønsker å føle deg – gjør de tingene som fører deg dit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*