Hud, hår og negler – vitaminer som hjelper

(Foto: Pixabay)

B-vitaminene får ikke mye fokus blant de mange kosttilskuddene vi gjerne tar. I jungelen av gode råd angående vitaminer og mineraler vi behøver, er vitaminene i B-gruppen de beskjedne på bakerste rad – med unntak av den populære B12, som gjerne stikker hodet frem. Men kanskje husker du stikkordene hud, hår og negler?

(Foto: transforma.no)

B-complex kalles gjerne kombinasjonen av vitaminer i B-gruppen, som det er fordelaktig å ta samlet. Hud, hår og negler begunstiges, men B-vitaminene har mange andre viktige funksjoner. De er gode antioksidanter og dermed viktige i vårt forsvar mot kreft, og de er vesentlige i energiomsetningen. Har vi mangel, kan vi få både søvnløshet og depresjon.

Nå er B-complex tilgjengelig i oral sprayform: Nordaid B-complex Spray. Den sprayes under tungen eller på innsiden av kinnet, og vitaminene finner veien direkte til blodstrømmen uten å ta veien om fordøyelsen. Denne administrasjonsformen gir ekstra høyt opptak.

Nordaid B-complex Spray inneholder 200 spraydoser, med daglig anbefalt dosering 3 spray per dag. Anbefalt dose gir blant annet 1200 mcg B12. Naturlig mintsmak, søtet med stevia.

Andre kosttilskudd i oral sprayform fra Nordaid er D-SPRAY 75, D-SPRAY 15, B12 med hele 400 mcg pr spray, Jern og Sink – noen av disse finnes hos Apotek 1, noen hos Life og alle finnes i importørens nettbutikk transforma.no

Kontaktinfo:

Hilde Midttømme

Transforma AS

Tlf:  24 10 28 46 / 92 80 05 91

hilde@transforma.no

Pris kr 289 (transforma.no)

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*