Oral sprayform på fremmarsj, allerede stort i Europa

(Foto: Pixabay)

Her i Norge er vi ikke så vant til å ta kosttilskudd i oral spray, men det kan komme til å endre seg etter hvert som vi får øynene opp for denne løsningen. Det er flere fordeler med å ta kosttilskudd som en spray i munnen, ikke bare for de som er lei av å svelge et større antall piller og tabletter, enten det gjelder vitaminer og mineraler eller nødvendige legemidler.

Jern er ett av de mange stoffene vi lett får mangel på, særlig kvinner i menstruerende alder, men også mange andre grupper, deriblant de som ikke spiser kjøtt. Jern bidrar til reduksjon av tretthet og utmattethet, bidrar til normal funksjon av immunforsvaret, normal energiomsetning, normal dannelse av røde blodceller og hemoglobin samt normal kognitiv funksjon. Med andre ord kan det være lurt å få sjekket jernstatus når du er hos legen, særlig hvis du føler deg energiløs.

Og et velkjent problem som gjerne følger med det å ta jerntilskudd, er at big business på toalettet forekommer sjeldnere og med større besvær. Kort sagt, treg mage er en utbredt plage blant de som må ty til jerntilskudd. Nordaid Jern i Spray er jerntilskudd i oral sprayform, og medfører ikke denne plagsomme bivirkningen.

En annen fordel med Nordaid Jern i Spray er det høye opptaket av virkestoffet gjennom slimhinnene i munnen.  Jernet opptas direkte fra munnhulen, uten å ta veien om fordøyelsen. Hver spray gir 2,5 mg jern, men med høyere opptak behøves det lavere doser. Naturlig eplesmak, søtet med stevia.

Andre kosttilskudd i oral sprayform fra Nordaid er D-SPRAY 75, D-SPRAY 15, B12 (med hele 400 mcg pr spray), B-complex og Sink – noen av disse finnes hos Apotek 1, noen hos Life og alle finnes i importørens nettbutikk transforma.no

Kontaktinfo:

Hilde Midttømme

Transforma AS

Tlf:  24 10 28 46 / 92 80 05 91

hilde@transforma.no

Pris kr 199. 200 spray i flasken.

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*