Betraktninger i Coronaens tid

(Foto: niklas_hamann - Unsplash)

Mange tanker og følelser melder seg i hver av oss i den tiden vi lever i. Frykt, bekymringer og spørsmål om hvor dette ender. Kan vi lære noe av dette? Vil det endre meg, deg og verden?

Psykolog Nordhelle har samlet sine refleksjoner mellom to permer, og fram til jul vil hun dele noe av tankegodset med deg og meg hver uke på vår nettside. Tekstene er et resultat av ubevisste tanker formet seg gjennom natt etter natt og som Nordhelle har skrevet ned straks hun våkner.

I følge psykologen ble boken, «Livsbetraktninger i Coronaens tid», til helt av seg selv. Her er ukens smakebit!

 

Betraktninger over livet inspirert av Corona

Til Corona

Jeg har aldri sett deg, men føler at du er der. Jeg hører at du er så liten, at jeg ikke kan se deg med det blotte øyet, men du verden så stor innflytelse du har på meg. En ting er at du har inspirert meg til mange betraktninger over livet. Å bli så personlig med mine betraktninger over dypere aspekter av livet i full offentlighet, har du inspirert meg til.

En annen er, at det er ingen andre jeg har tenkt så mye på som deg i de siste månedene. Det høres ut som en kjærlighetserklæring, men det er vanskelig å gi deg når så mange får så mye lidelse på grunn av deg. Men at du er viktig for meg, ja. Det synes som du har vært så lenge i livet mitt. På bare noen måneder har du skapt forandring i meg. På ett nivå må jeg takke deg. Skjønt du lever jo bare ut din natur. Er det kineserne jeg skal henvende meg til? Eller er det rett og slett kilden bak det hele.

Den kraften som har skapt alt levende i universet, både deg Corona, meg og alle andre. Vi må bare ta imot det vi får med ydmykhet. Det er til for noe – av dypere mening. Ikke lett å oppdage for mange, bak all lidelse på kort sikt. Hver og en av oss må selv oppdage den skjulte meningen.

(Foto: Grethe Nordhelle)

Du kan bestille boken her :  post@nordhelle.no

Livsbetraktninger i coronaens tid koster kr. 150 + porto.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*