Bli med på «helgestrekken»!

(Foto: Privat)

Gi deg selv tid til bevegelse og pust et kvarter hver dag, så er mye gjort.  Litt hver dag er bedre enn av og til!

I de neste fire ukene kan du ta «helgestrekken» instruert av Liv Skrudland, opprinnelig jærbu som gjorde nordlending av seg i 1994. I dag driver Liv sitt eget «Landingssted» som hun har valgt å kalle  «Livsliv»  i vakre Vesterålen. Her kan folk komme og lande i sin egen kropp og pust for å finne sin vei videre.

Ideen til «morgenstrekken» kom i mars da Norge lukket ned og Liv måtte stenge både klinikk og seremonier hun har drevet i flere år.

-Jeg måtte omstille meg som så mange andre terapeuter og instruktører, og gikk online med undervisning. Etter en uke var Livsliv-Morgenstrekk» – eller når det passer DEG strekk» på nett.  Jeg kjørte 15 min live-sending hver morgen fra mandag til fredag og la det på facebook, forteller Liv.

I dag har den driftige kvinnen følgere fra nord til sør, øst til vest som slenger seg med på Liv sine sendinger og strekker, bøyer og tøyer deler av kroppen stående, sittende og liggende. Ingen morgenstrekk er lik den andre. Morgenstrekken krever ingen myk kropp eller kondis, men gir deg en mer fleksibel og gladere kropp.

Nå har altså Liv laget «helgestrekken» – ene og alene for Nye Mat og helse sine lesere som du kan repetere fram til neste lørdag da du får en splitter ny «strekk»!

Fakta om Liv

  • Sanger, kordirigent og lærer
  • Utdannet Kranio- Sakralterapeut i 2011
  • Utdannet Yogalærer innen den myke DEVA Yoga og YIN/YANG yoga.
  • Tar i dag utdanning for å bli Advanced Breathwork Practitioner.
  • Tilbyr LYDbad, en meditativ konsertform, seremonier rundt bålet ved full og ny- måne,
  • Yogaklasser og klinikk.

For mer info: https://www.livsliv.no

Facebook: Livsliv-Liv-Skrudland-474072502641513

About Berit Kvifte 37 Articles

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*