Bokashi-kit – enkelt og miljøvennlig

Bokashi er en kjempe enkel og miljøvennlig måte å behandle matavfall på. Matavfallet trenger ikke å forlate hjemmet og du tilfører en masse gode næringsstoffer tilbake til jorda. Bra for plantene, planeten og jordsmonnet! Vårt bokashistrø er økologisk og blir produsert i Norge med ingredienser fra norske leverandører. Vi er stolte over å ha et kortreist produkt som bidrar positivt til miljøet!

Det du trenger for å starte med bokashi er to lufttette bøtter og bokashistrø. I vår nettbutikk finner du flere alternativer. Bokashi-kitet på bildet koster 1145,- og da følger det med 2 bøtter på 23 liter hver som er spesiallaget for bokashi, 1 kg bokashistrø, stapper for matavfallet og kopp til å samle opp bokashivæsken. Frakten koster bare 115,-

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*