Bokashi-kit – enkelt og miljøvennlig

POPULÆRE SAKER

Bokashi er en kjempe enkel og miljøvennlig måte å behandle matavfall på. Matavfallet trenger ikke å forlate hjemmet og du tilfører en masse gode næringsstoffer tilbake til jorda. Bra for plantene, planeten og jordsmonnet! Vårt bokashistrø er økologisk og blir produsert i Norge med ingredienser fra norske leverandører. Vi er stolte over å ha et kortreist produkt som bidrar positivt til miljøet!

Det du trenger for å starte med bokashi er to lufttette bøtter og bokashistrø. I vår nettbutikk finner du flere alternativer. Bokashi-kitet på bildet koster 1145,- og da følger det med 2 bøtter på 23 liter hver som er spesiallaget for bokashi, 1 kg bokashistrø, stapper for matavfallet og kopp til å samle opp bokashivæsken. Frakten koster bare 115,-

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

VÅRE SISTE SAKER

Relaterte saker