Podcast: Marianne møter Ulydige Vigdis

POPULÆRE SAKER

Bli nærmere kjemt med Vigdis Benno Hjelmås, eller Ulydige Vigdis som hun liker å kalle seg. Vigdis er ei dame med stort mot og hun tør å si akkurat hva hun mener. Hun har hatt diabetes 1 fra hun var barn og flere ganger vært svært alvorlig syk.  “Hadde jeg hørt på myndighetenes kostholdsråd, hadde jeg vært død for lenge siden”, sier Vigdis. De trodde ikke jeg ville fylle 40 år, og jeg måtte ikke tenke på å få barn.

I år fyller hun 60,  har to barn og to barnebarn og er full av energi, pågangsmot. Møt henne i podcasten “Marianne møter mennesker”. (for å lytte på mobil må du laste ned Podbean-appen, spilleren under skal ta deg med til denne)

Vigdis bor på Gjøvik og tilbyr ulike foredrag, f.eks “mat som medisin” , sunt kosthold, næring for kropp og sjel, og tankens kraft – et gladere liv med positive tanker.

Vigdis har vært uføretrygdet i flere år, men er utdannet  ernærings – og livsstils-veileder. Hun er en etterspurt foredragsholder og arrangerer også tema/helseturer.

Vigdis har hjulpet mange og erfart at mennesker med kroniske plager og sykdommer kan leve bedre med sine plager etter livsstilsendring og ny kompetanse.

Ofte kan det være små forandringer som skal til for å få en bedre hverdag og helse. Magevondt, hodepine, allergier, betennelser mm. skyldes som regel feil kosthold.

Tanker, følelser og kropps-reaksjoner henger sammen. Livet setter seg i kroppen på godt og vondt.

Vigdis kan kontaktes på vigdis@hjelmas.com

 

Om marianne Lovise Strand

Jeg har arbeidet som fotograferende journalist siden 1989 og vært selvstendig frilanser fra 1995. Leverer til både fagblader, ukeblader, nettaviser og lokalaviser, samt har arbeidet 10 år frilans for en lokalradio. Jeg har også erfaring fra dokumentar- og fiksjonsfilm, samt har utgitt flere bøker, både alene og sammen med andre.

 

Å formidle gode historier som kan løfte andre er min passion.

I podcastkanalen Marianne møter mennesker intervjuer frilansjournalist Marianne Lovise Strand fra Andenes i Vesterålen mennesker om deres liv og erfaringer.

Tema spenner fra helse, reiser og spesielle opplevelser til mat og morsomheter. Det er høyt under taket.

Målet med podcasten er å motivere, inspirere og glede, samt bidra til å løfte andre. Sharing is caring. Det er alltid noe å lære av andres historier.

Og vi mennesker rommer så mye. Noen mennesker lever et liv med store kontraster, andre har kommet gjennom store utfordringer som sykdom, ulykker eller mistet noen de var glade i.

Gjennom min “radiokanal” vil jeg bidra til å skape glede, toleranse, kunnskap og større forståelse.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

VÅRE SISTE SAKER

Relaterte saker