Elsket av kvinner i alle aldre!

Hyaluronserumet fra den økologiske hudpleieserien Hohde tar Norge med storm.  På få måneder har produktet blitt et «must» for tusenvis av norske kvinner i alle aldre!
Hohde Hyaluronsyre-serum fukter, glatter og gir huden spenst og glød på en helt naturlig måte, da den er pantebasert og vegansk. Faktisk er serumet så sunt at du kan dryppe det på maten!

Raske resultater

Daglig kommer det tilbakemeldinger fra kvinner (og menn ) om at de ser resultater i forholdsvis kort tid. Det første serumet gjør er å roe ned huden, for så å balansere og jevne ut de små fine linjene i ansiktet og på halsen. Dessuten gir den huden den nødvendige fukten i de månedene vi går inn med tørr inneluft.

Passer for alle

Om du er 14, 40 eller 65 år, vil du ha nytte av serumet. Det samme om du har tørr hud eller fet ut. Hohde Hyaluronsyre-serum er i en base med aktive plantestoffer som forsterker hyaluronsyrens effekt på smårynkete hud. Produktet inneholder økologiske ekstrakter fra rose-olje, fiken, smalkjempe og Ylang ylang som sammen virker oppstrammende og nærende på huden. Produktet toppes med ringblomst, som er kjent for å gi huden en frisk og naturlig og farge. (fortsetter under bildet)

«Du blir sett med Hohdes serum»

Kun noen få dråper av serumet daglig er det som skal til for at du etter kort tid vil se en positiv endring. Og du vil også føle effekten!

Råstoffene og produksjonen oppfyller europeiske standarder for naturkosmetikk og inneholder ingen animalske, genetisk modifiserte stoffer, mineraloljer, silikater, kunstige luktstoffer, fargestoffer eller parabener.  Ikke testet på dyr.
Alle produkter i HOHDE-serien inneholder dokumenterte ingredienser som er økologisk og
vegansk fremstilt. Serien er utviklet og produsert i Norden av nordiske eksperter, og har i løpet av kort tid blitt en av de mest populære hudpleieserier i Norge, Sverige og Finland.

Prøv du også! HOHDE Hyaluronsyre-serum nå til 60 % rabatt – kun kr. 174,50!

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*