Podcast: Marianne møter mennesker. – Jeg har alltid trodd at jeg var et monster.

POPULÆRE SAKER

Marianne møter Remi Hanssen.

Remi Hanssen er tidligere rusmisbruker og har slitt psykisk i store deler av livet. Han hadde en vanskelig oppvekst, men også voksenlivet har inneholdt tøffe perioder der alt har vært veldig mørkt…

– Jeg har alltid trodd selv at jeg var et monster, sier han.
Først når han fikk en diagnose som gav svar på hvorfor følelsene hans svingte så raskt fort, fant han sin plattform og fotfeste.

Nå har han funnet balanse og har fått overskudd. Remi ønsker å hjelpe andre som sliter psykisk og pågående, som han mener absolutt også trenger støtte. – Det er vondt å se noen man er glad i slite, sier Remi.

Hans erfaring er også at menn ofte står alene når livet butter imot og at det er vanskelig å være om hjelp. Men denne barrieren ønsker å bidra til å bryte. Spør! Snakk! Bry deg! Det skal ikke så mye til.

Etter at Remi gikk ut på Facebook nylig og delte erfaringer fra eget liv og fortalte om podcasten om psykisk helse som han planlegger, har han fått enormt mange tilbakemeldinger. Hans erfaringer kan støtte og hjelpe andre.

– Behovet for å åpne opp om disse vanskelige temaene er enormt og jeg liker tanken om å så et frø i andre som kan spire og gjøre at livet deres oppleves bedre, sier den engasjerte og hyggelige karen. Remi gjerne bruker ventetid på perrongen eller når han reiser som en mulighet til å gi medpassasjerer positiv oppmerksomhet.

I vår samtale er også min gode venn og kollega, Wenche Sørlie Hamremoen med. Hun er Inner Life Terapeut.

 

Om marianne Lovise Strand

Jeg har arbeidet som fotograferende journalist siden 1989 og vært selvstendig frilanser fra 1995. Leverer til både fagblader, ukeblader, nettaviser og lokalaviser, samt har arbeidet 10 år frilans for en lokalradio. Jeg har også erfaring fra dokumentar- og fiksjonsfilm, samt har utgitt flere bøker, både alene og sammen med andre.

 

Å formidle gode historier som kan løfte andre er min passion.

I podcastkanalen Marianne møter mennesker intervjuer frilansjournalist Marianne Lovise Strand fra Andenes i Vesterålen mennesker om deres liv og erfaringer.

Tema spenner fra helse, reiser og spesielle opplevelser til mat og morsomheter. Det er høyt under taket.

Målet med podcasten er å motivere, inspirere og glede, samt bidra til å løfte andre. Sharing is caring. Det er alltid noe å lære av andres historier.

Og vi mennesker rommer så mye. Noen mennesker lever et liv med store kontraster, andre har kommet gjennom store utfordringer som sykdom, ulykker eller mistet noen de var glade i.

Gjennom min “radiokanal” vil jeg bidra til å skape glede, toleranse, kunnskap og større forståelse.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

VÅRE SISTE SAKER

Relaterte saker