Podcast: Marianne møter Kamilla Ravn Fossem – Ble flinkere å ta vare på seg selv

POPULÆRE SAKER

I denne episoden møter du Kamilla Ravn Fossem fra Sortland. Ei dame på 38 år som raust deler sine erfaringer og våger å snakke om de vanskelige tingene i livet. Hun opplevde mobbing som barn og også voksenlivet tidvis vært veldig tøft. Kamilla sa altfor ofte ja, helt til det var bom stopp på energien i fjor. Hun ble sykmeldt.

Nå er hun tilbake på jobben sin med enslig mindreårige flyktninger i Sortland.

Hun er også tidligere engasjert politiker og har sittet i kommunestyret i Sortland for partiet Rødt, samt vært med i driftsutvalget i kommunen fram til i fjor. Men på grunn av helsa måtte også politikken settes på pause.

Kamilla er blitt flinkere til å ta vare på seg selv, men må stadig øve fordi hun så lett lar seg engasjere og er så kreativ.

Mange mennesker skjuler hvor vanskelig de har det ved å gjøre de tingene de tror andre vil gi dem anerkjennelse for.

Hør hvorfor Kamilla gjorde det.

Møt denne varmhjertede dama, som er så engasjert og elsker å få ting til å skje.

Kamilla var foregangskvinne for det aller første Pride i Vesterålen, der til og med klarte å få hurtigruteskipet MS Kong Harald til å ta i mot paraden slik at alle fikk danse på øverste dekk ved Sortland havn. Alt er mulig !

Med i denne samtalen er også Innerlife Terapeut Wenche Sørlie Hamremoen fra Vesterålen.

Ha en god og lærerik lytteopplevelse ! Del gjerne om du likte denne podcasten.

 

Om marianne Lovise Strand

Jeg har arbeidet som fotograferende journalist siden 1989 og vært selvstendig frilanser fra 1995. Leverer til både fagblader, ukeblader, nettaviser og lokalaviser, samt har arbeidet 10 år frilans for en lokalradio. Jeg har også erfaring fra dokumentar- og fiksjonsfilm, samt har utgitt flere bøker, både alene og sammen med andre.

 

Å formidle gode historier som kan løfte andre er min passion.

I podcastkanalen Marianne møter mennesker intervjuer frilansjournalist Marianne Lovise Strand fra Andenes i Vesterålen mennesker om deres liv og erfaringer.

Tema spenner fra helse, reiser og spesielle opplevelser til mat og morsomheter. Det er høyt under taket.

Målet med podcasten er å motivere, inspirere og glede, samt bidra til å løfte andre. Sharing is caring. Det er alltid noe å lære av andres historier.

Og vi mennesker rommer så mye. Noen mennesker lever et liv med store kontraster, andre har kommet gjennom store utfordringer som sykdom, ulykker eller mistet noen de var glade i.

Gjennom min “radiokanal” vil jeg bidra til å skape glede, toleranse, kunnskap og større forståelse.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

VÅRE SISTE SAKER

Relaterte saker