Hvem og hvor er Mr. Stress i livet ditt?

stress

I disse dager hvor forkjølelsesbakterier og virus florerer er det viktig å fjerne det som stjeler energien din og gjør deg mindre motstandsdyktig mot sykdom.

Mr. Stress tar ifra deg gleden og spontaniteten din, energien du trenger for å opprettholde en god helse. Med svakt immunforsvar er du mindre motstandsdyktig mot bakterier og virus.

Barnelærdom?  JA, og like viktig som å vaske hendene dine.

Du har kunnskapen, men gjør du noe med det?

Og hvem er Mr. Stress? Er det han som virrer rundt og har tusen ting å gjøre?

Ja, han også – MEN den utgaven som sitter i hodet ditt forkledd som forventninger og dårlig samvittighet er en skumlere type. Kjenner du han, vet du hvem han er? Har du en hverdag som er belagt med gjøremål fra morgen til kveld, kan det være vanskelig å finne ro.

En indre uro?

Kjenn etter, hva er det kroppen prøver å fortelle deg? Fysiske symptomer, tankespinn og bekymringer kan være signaler du ikke bør overse, men være oppmerksom på og på vakt for dersom du ikke opplever å få  hvile når du ønsker det. Da kan du være sikker på at det er Mr. Stress som har sneket seg inn hos deg.

Det at du har oppdaget han er et godt tegn – da er neste skritt å finne en måte å få sparket han ut på – HUSK – DU ER SJEFEN !

stress
Finn deg måter, teknikker som får deg ned på et lavere gir, Mr. Stress hater «slowmotion», dype pust, frisk luft og mosjon.

I tillegg til ytre krav, kan forventninger til deg selv åpne døren for denne Mr. Stress. Slakk ned på forventningene, kanskje de er for store i forhold til realiteten.?

Det er snart jul, men må alt være på stell?

MÅ du være med på ALLE «hyggelige» avslutninger som har vært tradisjon?

MÅ du kjøpe nye……… MÅ DU, MÅ DU? NEI, du må ingen ting!

Du har tid til å tenke deg om og ta noen justeringer NÅ. – Hva er viktigst i livet ditt?

Jeg ønsker deg en høst og adventstid med mye glede og energi –

Ønsker du tips og hjelp på veien, er jeg her for å gi deg coaching og råd om næringstilskudd og livsstilsendring.

Gode tanker fra meg

Gunn

1 Kommentar

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*