Er det melkefritt? – Ja, det er laktosefritt, ja!

POPULÆRE SAKER

Som melkeallergiker har jeg i snart 20 år fått dette svaret flere ganger enn jeg har fingre til å telle på. Jeg har sukket, stønnet og forklart både kokker, servitører, kjente og ukjente hva forskjellen på laktoseintoleranse og melkeproteinallergi/intoleranse egentlig er.  Jeg har ligget tvekroket over doen og løpt det beina kan bære for å klaske ned på porselenet, og jeg har prompa så høyt at jeg skjemtes på jobb – alt fordi det er så vanskelig å vite hva forskjellen på laktose og melkeprotein egentlig er!

Vet DU hva forskjellen er?  

Få med deg dette videoinnslaget av frilans-journalist i Nye Mat & helse og norges største allergimatblogger,  Kathrine Kragøe Skjelvan. Her oppsummerer hun masse du kan ha nytte av å vite om intoleranse  –  seint en kveld fra sitt eget kjøkken.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

VÅRE SISTE SAKER

Relaterte saker