Podcast: når du undertrykker følelsene dine..

POPULÆRE SAKER

I denne podcasten snakker journalist Marianne Lovise Strand med InnerLife terapeut Wenche Sørlie Hamremoen om hvordan fysiske smerter i kroppen er forbundet med hvordan vi har det psykisk. Her kan du få høre om hvorfor det er så utrolig viktig å være ærlige om egne følelser og si i fra dersom du opplever noe som ikke føles greit for deg. Hør om hva skjer når man undertrykker følelser over tid, og hvorfor det er så viktig å få utløp for følelsene på en god måte for å skape balanse. InnerLife terapi er en kroppsorientert psykoterapi og Wenche har egen praksis på Sortland, Flammen Innerlife. Hun driver også treningssenteret Feelgood på Sortland.

 

Om Marianne Lovise Strand

Jeg har arbeidet som fotograferende journalist siden 1989 og vært selvstendig frilanser fra 1995. Leverer til både fagblader, ukeblader, nettaviser og lokalaviser, samt har arbeidet 10 år frilans for en lokalradio. Jeg har også erfaring fra dokumentar- og fiksjonsfilm, samt har utgitt flere bøker, både alene og sammen med andre.

 

Å formidle gode historier som kan løfte andre er min passion.

I podcastkanalen Marianne møter mennesker, intervjuer frilansjournalist Marianne Lovise Strand fra Andenes i Vesterålen mennesker om deres liv og erfaringer.

Tema spenner fra helse, reiser og spesielle opplevelser til mat og morsomheter. Det er høyt under taket.

Målet med podcasten er å motivere, inspirere og glede, samt bidra til å løfte andre. Sharing is caring. Det er alltid noe å lære av andres historier.

Og vi mennesker rommer så mye. Noen mennesker lever et liv med store kontraster, andre har kommet gjennom store utfordringer som sykdom, ulykker eller mistet noen de var glade i.

Gjennom min “radiokanal” vil jeg bidra til å skape glede, toleranse, kunnskap og større forståelse.

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

VÅRE SISTE SAKER

Relaterte saker