Knirker det i kroppen?

Ledd som knirker og knaker og betennelser i muskelapparatet som «slår seg opp», kommer gjerne snikende utpå høsten. Normalt tyr mange til remedier kjøpt over disk på apoteket som kan gi til dels uheldig bivirkninger i mage og fordøyelse. 

Men, visste du at naturen har sitt eget antiinflammatoriske middel som både kan lindre og lege?

CURCURMIN er et av de aller kraftigste gurkemeieproduktene på markedet med sitt høye innhold av curcumin.  Det vil si 500 mg curcuminoider per tablett, noe som gjør produktet til et av de mest potente gurkemeieproduktene.

De såkalte curcuminoidene som er fenolforbindelser, er de virksomme stoffene som har betennelsesdempende effekt, og som lindrer stivhet i muskler og ledd.  Det gule virkestoffet som finnes i CURCURMIN er et effektivt middel for å behandle disse plagene, enten de er kroniske eller kommer akutt.

For at kroppen din enklere og bedre skal ta opp virkestoffet, inneholder CURCUMIN svart pepper (piperin) som også har viktige egenskaper i forhold til plager i muskelsystemet.  Kort oppsummert er svart pepper og virkestoffet curcumin sammen reneste dynamitten!

CURCUMIN omtales av mange ulike typer behandlere som et «universalmiddel for helsen» siden virkestoffet også er en supersterk antioksidant.

ANBEFALT DØGNDOSE : 2 tabletter daglig. Tas i forbindelse med måltid.

BRUKSOMRÅDE: For alle som er plaget med smerter i ledd og muskler.

INGREDIENSER: Gurkemeie (Curcuma longa L), tabletthjelpestoffer (mikrokrystalinsk cellulose, hydroksydpropylmethylcellulose), silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer) og pepperekstrakt (Piper nigrum L. / Piper longum L.)

Fritt for: konserveringsmiddel, gjær, stivelse, natriumsalter, laktose og gluten.

Pris kr. 149,- for 30 dagers forbruk og kan bestilles her 

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*