Sunnere enn mørk sjokolade!

PURASANA CACAO POWDER

Sunnere enn mørk sjokolade!

Ved tradisjonell behandling av kakaobønner, blir kakaobønnene soltørket, fermentert og brent. Temperaturene ligger opp mot 100-150 grader. Rå sjokolade blir ikke brent, men kun soltørket og fermentert.

Kakaopulveret fra frøene til Theobroma-kakaotreet framstilles uten oppvarming slik at viktige næringsstoffer ikke forsvinner.

Theobroma-kakaotreet vokser i det tropiske klimaet i Peru, og er en fantastisk antioksidant-kilde. Dette kakaopulveret blir ofte forvekslet med ferdig, foredlet kakao eller sjokolade som inneholder både fett og sukker, men fakta er at rå kakao er rik på fiber, kalium, fosfor, magnesium, kalsium, sink og kobber. Enkelte røster tar faktisk til orde for at kakaobønnene i sin rene form bør sortere innunder «grønnsaker»!

Rå kakaoprodukter egner seg til bruk i raw food, supermat, smoothies eller treningsdrikker.

Veil. utsalgspris i helsekost kr. 129, – Forhandlerinfo – Vitalkost AS

Klikk her for mer info.

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*