Podcast: Bekymrer du deg ofte?

POPULÆRE SAKER

I denne episoden snakker jeg med min kollega, InneeLife terapeut Wenche Sørlie Hamremoen, om bekymringer. Hun deler også en fin øvelse om hvordan du lettere kan få kontroll på disse bekymringstankene.

Er du en som har lett for å bekymre seg eller kjenner du noen som ofte bekymrer seg ?

De fleste mennesker bekymrer seg fra tid til annen over små og store ting, selv om de fleste bekymringer ikke blir noe av.

Ja, men i disse Koronatider….Ja, du har nok hørt dette uttrykket til det kjedsommelige. Men fakta er at stadig flere barn og voksne bekymrer seg.

For det er uten tvil spesielle tider og mye har endret seg i år og gjennom disse månedene som Covid 19 pandemien har pågått over hele kloden

 

Om Marianne Lovise Strand

Jeg har arbeidet som fotograferende journalist siden 1989 og vært selvstendig frilanser fra 1995. Leverer til både fagblader, ukeblader, nettaviser og lokalaviser, samt har arbeidet 10 år frilans for en lokalradio. Jeg har også erfaring fra dokumentar- og fiksjonsfilm, samt har utgitt flere bøker, både alene og sammen med andre.

 

Å formidle gode historier som kan løfte andre er min passion.

I podcastkanalen Marianne møter mennesker, intervjuer frilansjournalist Marianne Lovise Strand fra Andenes i Vesterålen mennesker om deres liv og erfaringer.

Tema spenner fra helse, reiser og spesielle opplevelser til mat og morsomheter. Det er høyt under taket.

Målet med podcasten er å motivere, inspirere og glede, samt bidra til å løfte andre. Sharing is caring. Det er alltid noe å lære av andres historier.

Og vi mennesker rommer så mye. Noen mennesker lever et liv med store kontraster, andre har kommet gjennom store utfordringer som sykdom, ulykker eller mistet noen de var glade i.

Gjennom min “radiokanal” vil jeg bidra til å skape glede, toleranse, kunnskap og større forståelse.

 

 


Forside-foto: Pixabay

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

VÅRE SISTE SAKER

Relaterte saker