Søvnen du blir uthvilt av …zzz…zzz

Mange forfattere har gjennom tidene berømmet melisse-urtens evne til å fjerne melankoli. Hildegard av Bingen skriver blant annet;  ”Sitronmelisse er varm, og et menneske som spiser den smiler gjerne, da dens varme berører milten og deretter gleder hjertet».

I dag brukes urten ved ulike typer søvnproblemer, men aller mest for å korte ned på innsovningstiden og dessuten for å holde en jevn og god søvn. Melissa Dream™ plus Melatonin inneholder bioaktive mikronæringsstoffer og urteekstrakter som gir næring til hjerne, nerver og psykiske funksjoner.

Produktet inneholder sitronmelisse, melatonin, l-theanin, kamille og vitamin B-kompleks.

Anbefalt døgndose: En tablett kort tid før sengetid.

Les mer om søvn her: Når nettene blir korte!

Veiledende utsalgspris kr. 264,-Melissa Dream™ plus Melatonin

 

Leverandør: New Nordic as

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*