Podcast: Sorterer du tankene dine av og til?

POPULÆRE SAKER

Det er viktig å møte seg selv regelmessig. Ikke i døra, men være alene av og til. Jeg nyter slike møter i stillhet, uten alle lydene fra tv, mobil eller data. For noen kan det å være alene slik være kjedelig eller skremmende. For hva skjer egentlig oppi topplokket når vi stopper litt opp og lytter til sjelen ? Henning Kvitnes har en fin sang som heter “Vente litt på sjelen”. Anbefales. “Noen ganger må du bare vente litt på sjelen, slik at den finner fram til deg” synger han.

For meg har naturen i mange år vært en viktig ingrediens for å skape balanse. Jeg jobber med mange folk og trenger derfor stillhet regelmessig. Når jeg går, sorteres tanker og nye ideer kommer. Kroppen min vet når jeg trenger å være for meg selv, jeg forsøker å lytte. I dag inviterer jeg deg med på min tur. Jeg er klar for å dele noen tanker over en kopp kaffe i skogen ved et blikkstille vann.  PS. Det kan ta litt tid å virkelig klare nyte stillheten dersom du ikke er vant til den. Men øvelse gjør mester !

 

Om Marianne Lovise Strand

Jeg har arbeidet som fotograferende journalist siden 1989 og vært selvstendig frilanser fra 1995. Leverer til både fagblader, ukeblader, nettaviser og lokalaviser, samt har arbeidet 10 år frilans for en lokalradio. Jeg har også erfaring fra dokumentar- og fiksjonsfilm, samt har utgitt flere bøker, både alene og sammen med andre.

 

Å formidle gode historier som kan løfte andre er min passion.

I podcastkanalen Marianne møter mennesker, intervjuer frilansjournalist Marianne Lovise Strand fra Andenes i Vesterålen mennesker om deres liv og erfaringer.

Tema spenner fra helse, reiser og spesielle opplevelser til mat og morsomheter. Det er høyt under taket.

Målet med podcasten er å motivere, inspirere og glede, samt bidra til å løfte andre. Sharing is caring. Det er alltid noe å lære av andres historier.

Og vi mennesker rommer så mye. Noen mennesker lever et liv med store kontraster, andre har kommet gjennom store utfordringer som sykdom, ulykker eller mistet noen de var glade i.

Gjennom min “radiokanal” vil jeg bidra til å skape glede, toleranse, kunnskap og større forståelse.

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

VÅRE SISTE SAKER

Relaterte saker