Ta en tistel når leveren går i fistel!

Support a healthy liver.

Hvis leveren din har fått mye å jobbe med, som for eksempel mye medisiner, alkohol, stivelse, sukker og fet mat, så gi den en håndsrekning med å rense den. Det gjør du enkelt med mariatistel og tre andre urter som finnes i naturproduktet, Active Liver!

Særlig pasienter med fettlever har hatt gode resultater med tilskudd av mariatistel, gurkemeie, svart pepper, artisjokk og kolin som alle finnes og virker perfekt sammen i helsekostproduktet.

Kolinmangel gir fettlever

Kolin er et vannoppløselig, essensielt næringsstoff som finnes i egg og kjøtt. Det fungerer som forstadiet for acetylcholin, som er involvert i flere funksjoner – deriblant hukommelse og muskelkontroll. Kolinets betydning som et næringsstoff ble først verdsatt i den tidligere forskning av insulinets funksjoner. Her viste kolin seg å være et nødvendig næringsstoff for å forebygge fettlever.

Les også: Er du i risikosonen for fettlever?  

Kolinmangel spiller en rolle i leversykdommer, åreforkalkning og visse nevrologiske lidelser. Undersøkelser viser at mennesker som får kolinfattig kost, utvikler fettlever.

Active Liver er et kosttilskudd basert på et kombinasjonsekstrakt av urter og kolin. Sistnevnte har en avgjørende betydning for levergalle-produksjon, forebygging av alkoholskader og er viktig for kroppen slik at den kan transportere fett bort fra leveren.

Active Liver – veil utsalgspris kr. 261,- for 30 dagers bruk

Active Liver™

Forhandlerinfo:  www.newnordic.no

About Berit Kvifte 37 Articles

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*