Helgeyoga med Marte – 30 min vinyasa flow

Denne helgen inviteres du til å utfordre kropp og sinn. Bli med når Marte guider deg igjennom en 30-minutters Vinyasa Flow. Denne praksisen er for deg som har gjort en del yoga før og har lyst å utfordre deg på å flyte mer mellom bevegelsene.

Det blir ikke så mye forklaring underveis, men trykk gjerne på pause, hvis du syns det går for raskt i svingene. Håper du lytter til kroppen din og er lydig mot den. Husk: Du er god nok, akkurat som du er! Oppfordrer deg til å ta en lengre shavasana hvis du har mulighet.

På Andøya, en vakker øy, ytterst i havgapet, bor Marte Wiik med familien sin. Hun er utdannet 200 timers Vinyasa yogalærer (Atman Yoga School) og 100 timer Heart of Yoga (Mark Whitwell). Yoga var inngangsporten for Marthe til å finne selg selv. Hun fikk også en indre ro som hun manglet og som hun nå ønsker flere skal få oppleve.

Marte har også laget en meditasjonsapp som du kan laste ned:

(iphone): https://apps.apple.com/us/app/meditere-med-marte/id1141726298?ls=1

(Androide): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.marte.meditere

Les mer om Marte her: www.meditere.no eller om yogaøya hennes: www.yogaisland.no

Kan kontaktes på mail: marte@meditere.no.


Forside foto: Irina Bileanschi

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*