Naturlig utfoldelse

Den indre utfoldelsen skjer av seg selv, når vi skjermer oss for det som forstyrrer og hindrer det naturlige. Det skjer på sin måte til sin tid, akkurat som klosterklokkene i hagen min utfolder seg når tiden er inne.

Foto hovedbilde: Aaron Burden/Unsplash

Mange tanker og følelser melder seg i hver av oss i den tiden vi lever i. Frykt, bekymringer og spørsmål om hvor dette ender. Kan vi lære noe av dette? Vil det endre meg, deg og verden?

Tekst og foto Grethe Nordhelle

Psykolog Nordhelle har samlet sine refleksjoner mellom to permer, og fram til jul vil hun dele noe av tankegodset med deg og meg hver uke på vår nettside. Tekstene er et resultat av ubevisste tanker formet seg gjennom natt etter natt og som Nordhelle har skrevet ned straks hun våkner.

I følge psykologen ble boken, «Livsbetraktninger i Coronaens tid», til helt av seg selv. Her er ukens smakebit!

Foto: Grethe Nordhelle

Det krever stille stunder, der vi lytter til stemmen inne i oss, som viser vei. Den er svak, og trenger derfor å bli skjermet fra ytre støy. I Coronatiden har mange mulighet til å lytte, for det er ikke like lett å løpe fra seg selv til det ytre. Kanskje kan en sterk vane etableres i disse tider som vi kan ta med oss, når samfunnet kaller og lokker igjen? Hvis vi alle etablerer kontakt med den indre stemmen, det høyere selvet = sjelen, og følger denne, vil verden leve i fred og harmoni. All samfunnsendring kommer fra individet.

Du kan bestille boken her :  post@nordhelle.no

Livsbetraktninger i coronaens tid koster kr. 150 + porto.

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*