Podcast: Livet hennes endret seg over natta

POPULÆRE SAKER

I 2018 endret livet hennes seg over natta. Hun fikk den brutale beskjeden om at hun hadde brystkreft og måtte avlyse alle planer. Blant annet to fulle skrivekurs, som skulle være kort tid etter.

Hun valgte å være åpen på bloggen sin om hvordan hun opplevde å bli alvorlig syk og hvordan hun har kommet seg gjennom dette.

Nå går det bra og Lill-Karin gleder seg til det igjen blir mulig å holde kurs på gården. I vinter skal hun studere terapeutisk skriving.

For snart 10 år siden etablerte hun firmaet Ord i Landskap, som drives fra hjemmekontoret på småbruket Elvestad i Malangen,  i Troms. For fire år siden realiserte hun sin mangeårige drøm, hun flyttet hjem besteforeldre-gården. Det eldste huset på gården er nesten 100 år gammelt og skapes nå om til skrivestue og kurssted.

Hun er en utrolig formidler, uansett om det er poesi, tekster, noveller, journalistiske reportasjer og bøker. Og to ganger i måneden sender hun ut inspirerende nyhetsbrev, gull å finne i epostkassen.

Nylig gav hun ut ei bok om ei helt spesiell dame, det kan dere høre mer om her. Hun har flere bokutgivelser bak seg og er dyktig forfatter.

Lill-Karin`s store lidenskap er skriving, kulturhistorie, natur og formidling. Hun har skapt kurset “Skriv deg selv”, som har vist seg å være veldig populært.

Gården Elvestad vil i framtida være et sted for kreativitet, inspirasjon og gode samtaler.

Her kan du se hjemmesiden og bloggen. Det er varme i ordene til Lill-Karin.

https://www.lillkarinelvestad.no

 

Om Marianne Lovise Strand

Jeg har arbeidet som fotograferende journalist siden 1989 og vært selvstendig frilanser fra 1995. Leverer til både fagblader, ukeblader, nettaviser og lokalaviser, samt har arbeidet 10 år frilans for en lokalradio. Jeg har også erfaring fra dokumentar- og fiksjonsfilm, samt har utgitt flere bøker, både alene og sammen med andre.

 

Å formidle gode historier som kan løfte andre er min passion.

I podcastkanalen Marianne møter mennesker, intervjuer frilansjournalist Marianne Lovise Strand fra Andenes i Vesterålen mennesker om deres liv og erfaringer.

Tema spenner fra helse, reiser og spesielle opplevelser til mat og morsomheter. Det er høyt under taket.

Målet med podcasten er å motivere, inspirere og glede, samt bidra til å løfte andre. Sharing is caring. Det er alltid noe å lære av andres historier.

Og vi mennesker rommer så mye. Noen mennesker lever et liv med store kontraster, andre har kommet gjennom store utfordringer som sykdom, ulykker eller mistet noen de var glade i.

Gjennom min “radiokanal” vil jeg bidra til å skape glede, toleranse, kunnskap og større forståelse.

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

VÅRE SISTE SAKER

Relaterte saker