Helgeyoga med Marte – nakke og skulderyoga

Denne helgen skal du ha full fokus på nakke og skuldre. Dette er en perfekt liten video du kan gjøre i hverdagen også. Ta deg en 8-minutters pause, og gi deg selv og nakken din litt oppmerksomhet. Håper du lytter til kroppen din og kjenner etter hva du trenger akkurat i dag. Oppfordrer deg til å sitte litt ekstra i meditasjon hvis du har mulighet.

På Andøya, en vakker øy, ytterst i havgapet, bor Marte Wiik med familien sin. Hun er utdannet 200 timers Vinyasa yogalærer (Atman Yoga School) og 100 timer Heart of Yoga (Mark Whitwell). Yoga var inngangsporten for Marte til å finne selg selv. Hun fikk også en indre ro som hun manglet og som hun nå ønsker flere skal få oppleve.

Marte har også laget en meditasjonsapp som du kan laste ned:

(iphone): https://apps.apple.com/us/app/meditere-med-marte/id1141726298?ls=1

(Androide): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.marte.meditere

Les mer om Marte her: www.meditere.no eller om yogaøya hennes: www.yogaisland.no

Kan kontaktes på mail: marte@meditere.no.


Forside foto: Irina Bileanschi

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*