NATURLIG UTFOLDELSE II

Mange tanker og følelser melder seg i hver av oss i den tiden vi lever i. Frykt, bekymringer og spørsmål om hvor dette ender. Kan vi lære noe av dette? Vil det endre meg, deg og verden?

Psykolog Nordhelle har samlet sine refleksjoner mellom to permer, og fram til jul vil hun dele noe av tankegodset med deg og meg hver uke på vår nettside. Tekstene er et resultat av ubevisste tanker formet seg gjennom natt etter natt og som Nordhelle har skrevet ned straks hun våkner.

I følge psykologen ble boken, «Livsbetraktninger i Coronaens tid», til helt av seg selv. Her er ukens smakebit !

Alt i naturen er i vekst og naturlig utfoldelse. Peonene utfolder sin unike natur, så sant de har rimelige oppvekstsvilkår. Mennesker er underlagt de samme naturlover. Vår naturs utfoldelse er ikke bare fysisk, men også psykisk vekst. Menneskenaturen utfolder seg naturlig så sant den ikke er blokkert eller hindret. Hvordan den enkeltes natur utfolder seg trenger vi ikke veiledning på. Det skjer av seg selv når vi tar oss tid til å lytte innover og er tro mot de svarene som ligger dypt i den enkelte. Det vi av og til trenger hjelp til er å løsne blokkeringer eller hindringer i omgivelsene som forstyrrer selvkontakten – resten er en naturlig utfoldelse av DEG

Foto Grethe Norhelle

Du kan bestille boken her :  post@nordhelle.no

Livsbetraktninger i coronaens tid koster kr. 150 + porto.

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*