Podcast: Vesterålens ukronede dragqueen 

POPULÆRE SAKER

Marius  Sixx Pettersen var ikke gamle karen da han begynte å låne mammas sminke og staset seg opp bak låst dør hjemme på badet i all hemmelighet.  25-åringen har hår og styling som lidenskap og arbeider til daglig som selger på Vita.

I mange år har han gått og drømt om å få jobbe som dragqueen. Nylig fikk Marius en invitasjon om å komme til Tromsø for å holde dragshow, og nå øver han og en kompis fra Harstad.

Men det har ikke alltid vært lett for Marius. I ungdomstida lengta han etter tilhørighet, etter å finne noen som var som ham selv og hadde samme interesser.  For å skille seg så totalt ut fra mengden i en liten by som Sortland krever stort mot. Han tør å være seg selv, og håper det kan bidra til at andre også våger å gjøre det de vil og være den de er. Jeg ønsker deg en god lytteopplevelse.

 

Om Marianne Lovise Strand

Jeg har arbeidet som fotograferende journalist siden 1989 og vært selvstendig frilanser fra 1995. Leverer til både fagblader, ukeblader, nettaviser og lokalaviser, samt har arbeidet 10 år frilans for en lokalradio. Jeg har også erfaring fra dokumentar- og fiksjonsfilm, samt har utgitt flere bøker, både alene og sammen med andre.

 

Å formidle gode historier som kan løfte andre er min passion.

I podcastkanalen Marianne møter mennesker, intervjuer frilansjournalist Marianne Lovise Strand fra Andenes i Vesterålen mennesker om deres liv og erfaringer.

Tema spenner fra helse, reiser og spesielle opplevelser til mat og morsomheter. Det er høyt under taket.

Målet med podcasten er å motivere, inspirere og glede, samt bidra til å løfte andre. Sharing is caring. Det er alltid noe å lære av andres historier.

Og vi mennesker rommer så mye. Noen mennesker lever et liv med store kontraster, andre har kommet gjennom store utfordringer som sykdom, ulykker eller mistet noen de var glade i.

Gjennom min “radiokanal” vil jeg bidra til å skape glede, toleranse, kunnskap og større forståelse.

 


Foto: Marianne Lovise Strand

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

VÅRE SISTE SAKER

Relaterte saker