EN «DOWNDAG»?

Synes ikke du også det er godt å få noen tips for å føle deg litt bedre når dagen føles litt tung – bare tips, og ingen  – må gjøre?

I dag våknet jeg til en «sånn» dag,  Det er utrolig lenge siden jeg hadde  det på den måten, og ble tatt «på senga» som det heter. Jeg har mine rutiner på morgenen da det er det som fungerer best for meg, men i dag var det akkurat som om hodet og kroppen ikke lystret. Fant liksom ikke «startknappen»  Tåke i hodet og kroppen føltes som om jeg befant meg i en «hengemyr» Og når Kapteinen (hodet) ikke var på kommandobroen, gjorde «mannskapet (kroppen) som den  ville – og det var å ha det godt og varmt under dyna – ikke tenke, ikke føle, bare være akkurat der den var akkurat nå.

For meg og det gjelder nok deg også, er det viktig å begynne med det å «dømme», snakke deg ned, det gjør bare ting mye verre. Som coach og terapeut har jeg jo lang erfaring på dette, men så er det nå engang sånn da at liv og lære ikke alltid følger hverandre – DERFOR min venn, er det viktig å være tålmodig med deg selv (gjelder også meg), være snill og gi deg selv en forståelse  for følelsen du har akkurat da.  Det er en grunn, alltid. For meg i dag var det at jeg hadde samvær med mennesker som var svært negative og kverulerende og jeg hadde ikke på det tidspunktet mulighet til å stikke meg unna, samtidig som jeg inntok et måltid mat som jeg ikke anbefaler. (sulten og litt på siden av meg selv , tok jeg dårlige valg)

Resultatet ble altså – en dårlig dag i dag.

«Noen ganger kan litt alenetid i vakre omgivelser være den beste terapien for sjelen»

Det er nå jeg kommer med mine tips,  –  hva som for meg er viktig å gjøre og å huske på.

  • Det er å erkjenne at det er slik det er akkurat nå og ikke gi deg selv dårlig samvittighet for at du ikke er «prinsesse sprudlerud», ikke plag deg selv med nedsettende tanker, la din indre kritiker få sparken.
  • Gi deg selv litt tid til ettertanke, hva gjorde du, hva spiste du , osv, i går, eller kjenne etter om du kanskje «brygger på noe» Mye forkjølelse for tiden. Det kan rett og slett hende at du har behov for en «Time-out» Alt du trenger er kanskje hvile.
  • Hvis du ikke er syk -, eller trenger en «time-out», ta kommandoen, vekk opp «kapteinen».
  • Vi tenker mellom 70 -90.000 tanker i døgnet, men bare 10 % av disse er bevisste. Det er her du kan gjøre endringen.
  • Finn en ledestjerne, en som gir deg mye positivitet og følelsen av å løfte deg. Les innleggene til vedkommende på FB og vær aktiv, takk vedkommende for hva han/hun gir deg. Det å takke er i seg selv noe som løfter energien din.
  • Ta frem en god bok og les litt i den, eller sett på musikk du liker og prøv deg frem med noen dansetrinn.
  • En deilig dusj med full musikk og smør deg inn med en deilig lotion etterpå.
  • Ta på deg et antrekk du trives i.
  • Jeg tar Powercocktailen min, da vet jeg at jeg får i meg alt det kroppen min har behov for, og på en slik dag tar jeg en ekstra måleskje med Activize. Det hjelper alltid. (se under hva jeg kan tilby deg/næringstilskudd, hvis du ønsker mer info om dette) Det hjelper alltid.

Etter tannpuss – se  deg i speilet, se deg rett inn i øynene og si høyt, «Uansett hvordan jeg føler meg, –  er jeg helt perfekt og utrolig glad i deg » – og

Strekk hendene i været og smil…………kjenn etter nå, har ikke du også det litt bedre?

Jeg ler litt for meg selv akkurat nå, fordi jeg kom til å tenke på noe jeg lærte i coach/mentor utdannelsen min. Og det var:  «Gir du noen råd, skriv de opp og følg de selv» Herlig, ikke sant? 

Send meg gjerne noen tips  om hvordan du får deg til å føle deg bedre, gladere og lettere til sinns en slik dag. Det vil jeg motta med takknemlighet.

Ha en strålende dag!

Gunn

Ta kontakt
TLF  41300890
gunn@skapdinfremtid.no
https://skapdinfremtid.no/

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*