Luke 7 i Nye Mat og Helses julekalender

Du som vunnet denne lukegaven, er jammen en heldig dame eller mann!  Med Bailine-konseptet kan du få hjelp til mange plager. Bailine har over 50 års erfaring med smertelindring og figurforming!

Bailine er en norsk virksomhet som har drevet i over 50 år og har gitt hjelp til tusenvis av kvinner, samt de siste årene også til menn. Visjonen er å fremme god fysisk og mental helse og personlighet – og holde folk friske så lenge de lever.

Bailine har omfattende undervisning og treningsprogram i kosthold, fysisk- og mentaltrening. For mange mennesker i dag er livsstilen slik at de gradvis blir mer og mer syke med alderen og i dårlig form som et resultat av en usunn livsstil. Dette er et problem som øker over hele verden.

Bailine har som målsetning å bedre folkehelsen ved å formidle idéer og prinsipper som er i harmoni med den kunnskap som foreligger i dag innenfor rammen av allment anerkjent skolemedisin og praktisk psykologi. Bailine vil med sin behandling sørge for at folk holder seg i god form til de dør.

Bailine har som mål å bedre dine helsemessige muligheter og å styrke bildet ditt av deg selv i en nøytral, positiv retning ved hjelp av en kontinuerlig utvikling av ny teknologi. I så måte er vårt dataprogram og elektroniske biofeedbackapparater viktig som et hjelpemiddel underordnet helheten. Biofeedbackapparatet virker ved at muskulaturen aktiveres og gjør at rigide muskler trer i pulsatoriske bevegelser, noe som løser opp muskulaturen og har en biofeedbackeffekt på sentralnervesystemet.

Bailine er til enhver tid ajourført med de nyeste forskningsresultater innenfor relevante områder!

Bailine har salonger i de fleste byer, og vinner du vil du finne den som ligger nærmest der du bor,

Verdi 4500,-

Du kan lese mer om Bailine her

 

 

21 Kommentarer

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*