LUKE 9 i Nye Mat og Helses julekalender

Er det to vitaminer som gjør god nytte sammen i disse tider, så er det vitamin C  og vitamin D!  Begge gir nemlig en boost til immunforsvaret ditt og vitamin-C baner dessuten vei for at du tar opp jern bedre.

Vitamin C er et vannløselig vitamin, som kroppen ikke lagrer og vi må derfor få det i oss via kosten. Ikke minst fordi  «C ` en» er en viktig antioksidant som beskytter cellene våre, men også er noe kroppen trenger for å danne bindevev og produksjon av kollagen.

Bio-Vitamin-C 750 mg er et kosttilskudd som inneholder syrenøytral vitamin C, som er skånsom for magen. Inneholder Kalsiumaskorbat. Brukes til voksne og barn over 11 år. Til gravide kun etter avtale med legen.

Etter C kommer D 😊

Solvitaminet –   vitamin – D får vi nordboer ikke nok av i vinterhalvåret  og må derfor få det via kosten. Vitamin D er som andre vitaminer, livsviktig og det finnes flere typer hvorav D2 og D3 er viktigst. Vitamin D3 dannes i huden ut fra kolesterol når vi får tilstrekkelig med sollys, noe det altså skorter på i denne årstiden.  Vitamin D2 får vi kun fra kosten – og da er sjansen for at det kan bli så som så tilstede.  Derfor lurt å ta som tilskudd!

D-Pearls er små myke gelatinkapsler med 20 mikrogram vitamin D (vitamin D3) i hver kapsel. Vitamin D er oppløst i kaldpresset olivenolje for å forbedre opptaket. De små kapslene er lette å svelge, men de kan også tygges slik at tenner, knokler, muskler og immunsystemet får sitt gjennom vintermånedene!  Skal dog ikke brukes av barn under 11 år.

Les mer om hvorfor D vitamin her

Verdi: 368,00

Forhandlerinfo:  www.pharmanord.no

12 Kommentarer

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*