Å våge

Mange tanker og følelser melder seg i hver av oss i den tiden vi lever i. Frykt, bekymringer og spørsmål om hvor dette ender. Kan vi lære noe av dette? Vil det endre meg, deg og verden?

Psykolog Nordhelle har samlet sine refleksjoner mellom to permer, og fram til jul vil hun dele noe av tankegodset med deg og meg hver uke på vår nettside. Tekstene er et resultat av ubevisste tanker formet seg gjennom natt etter natt og som Nordhelle har skrevet ned straks hun våkner.

I følge psykologen ble boken, «Livsbetraktninger i Coronaens tid», til helt av seg selv. Her er ukens smakebit!

 

Å VÅGE

«Å våge er å miste fotfestet for en stund. Å ikke våge er å miste seg selv», sier Søren Kierkegaard. Følger du flokken, eller våger du å gå dine egne veier? Vi er unike, og har derfor en unik vei å gå i livet. Det krever mot å skille seg ut. Tenk om andre ikke liker det? Når vi går vår unike vei, har vi ikke lenger noen å sammenlikne oss med. Konkurranse, sjalusi og misunnelse blir også fraværende. Alle har noen talenter, og i livsprosessen konsentrerer vi oss om å foredle de unike talentene og ta dem i bruk for fellesskapet. Lever vi slik skapes fred i oss selv og i samfunnet. Et skilt i hagen handler om dette temaet.

Du kan bestille boken her :  post@nordhelle.no

Livsbetraktninger i coronaens tid koster kr. 150 + porto.

 


Header-bildet: Sammie Vasquez   – Unsplash

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*