Helgeyoga med Siri: «Flyt i pusten skaper flyt og balanse i kroppen»

Denne helgen presenterer vi Siri Hole Stensson som bor og driver Lev Lyst på Geilo. Siri er en varm og kunnskapsrik person som ønsker å dele det hun har lært gjennom mange år.  Siri driver med Medisinsk Yoga både som lærer og terapeut, er naturmedisinsk ernæringsterapeut og har drevet med trening i mange år. Hun er nysgjerrig og fyller stadig på i «verktøykassen» sin. Siri holder stadig kurs og gjennom Lev Lyst deler hun budskap hun brenner for ~ det å se sammenhenger og mennesket i et helhetlig perspektiv er essensielt for å forstå noe av det som skaper ubalanser og sykdom. Lev Lyst veileder mennesker til å bli bedre opplyst og ta bevisste valg på områder som gjelder kosthold, livsstil og spirituell vekst. Veiledning og støtte på veien til mer optimal helse i hverdagen slik at du kan leve et godt liv ~ et liv hvor du åpner opp for mer glede og livskraft!

 

 

 

Du har kraften i deg!

Det starter i oss selv ~ øke kunnskapen og valget om å ivareta oss selv både i kropp, sinn og sjel for å kunne skape optimal helse og livsstil. Mennesket og helse er komplisert ~ samtidig vet vi veldig mye om hva som kan skape store forskjeller. Endring starter alltid hos individet for at det i det hele tatt skal endre seg i et større perspektiv.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*