Podcast: Gode råd i usikre tider!

POPULÆRE SAKER

Noen ganger kommer det susende litt større tanker som jeg føler kommer til meg for å deles. I denne podcasten snakker jeg om dette med at livene våre som dette året er blitt så begrenset, hva det gjør med oss og hvordan vi kan deale med det i en spesiell tid.

Corona-pandeminen kom i mars og det gikk mot lysere tider da pandemien kom til lands. Folk kunne være ute mer, og det var en sommer i vente, om enn den ble spesiell for mange som hadde reiseplaner. Nå går det mot mørketid. Sola er borte for i år mange steder her nord, blant annet her i Sortland. Men la oss heller kalle det fargetida, dere.

Jeg deler også litt tanker om usikkerheten som pandemien har ført til for mange, det at vi ikke vet hva vi har i vente. Hvordan kan vi venne oss til den ? Husk  at det er du som er sjefen i ditt liv, og at de tankene og tingene du du velger å ha fokus på, det er de som vokser. Følelsene endres ut fra det du tenker og gjør. Så hvorfor ikke fokusere mer på det vi kan gjøre istedenfor det vi ikke lenger får gjort ?

Skap en fin dag!  God lytting, folkens!

 

Om Marianne Lovise Strand

Jeg har arbeidet som fotograferende journalist siden 1989 og vært selvstendig frilanser fra 1995. Leverer til både fagblader, ukeblader, nettaviser og lokalaviser, samt har arbeidet 10 år frilans for en lokalradio. Jeg har også erfaring fra dokumentar- og fiksjonsfilm, samt har utgitt flere bøker, både alene og sammen med andre.

 

Å formidle gode historier som kan løfte andre er min passion.

I podcastkanalen Marianne møter mennesker, intervjuer frilansjournalist Marianne Lovise Strand fra Andenes i Vesterålen mennesker om deres liv og erfaringer.

Tema spenner fra helse, reiser og spesielle opplevelser til mat og morsomheter. Det er høyt under taket.

Målet med podcasten er å motivere, inspirere og glede, samt bidra til å løfte andre. Sharing is caring. Det er alltid noe å lære av andres historier.

Og vi mennesker rommer så mye. Noen mennesker lever et liv med store kontraster, andre har kommet gjennom store utfordringer som sykdom, ulykker eller mistet noen de var glade i.

Gjennom min “radiokanal” vil jeg bidra til å skape glede, toleranse, kunnskap og større forståelse.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

VÅRE SISTE SAKER

Relaterte saker