«Grønn» julekalender: så karse i pepperkakeformer ! Del 3

Tenk at det finnes frø som ikke trenger jord eller lys og likevel er superenkle å få til å spire! Nå som vi er i mørketiden, er det så som så med lyset i vinduskarmen. Dermed er karsefrøene helt geniale å  sette ungene i gang med!   

Tekst, bilder og video: Silje Bukholm

Det eneste karse-frøene krever av dere, er et trivelig sted å gro, litt bomull eller papir og vann. Vil du lage karsen som en figur, kan de også for eksempel sås i en pepperkakeform!  

La ungene lage «julekarsetrær og julekarsemenn – og damer » !

 

Se hvordan vi gjør det her:

Om Siljes Spirelykke

Helt siden barnsben av, har jeg elsket alt som spirer og gror.  Jeg har derfor selv gjort alle feilene som kan gjøres, når det gjelder planter.

Jeg er ikke gartner, men et levende bevis på at du ikke må være det for virkelig å lykkes. Jeg bruker derfor ikke “gartner-språk”, og ei heller hjelpemidler som ikke finnes i vanlige hjem. De siste årene har jeg hjulpet hundrevis av mennesker med å lykkes med sine planter.

Jeg vil nemlig at DU også skal kjenne lykkefølelsen når plantene dine spirer, for den er helt spesiell!

Jeg har både terapeut og BI-utdannelse, og har jobbet med entreprenører hele mitt voksne liv,. Mennesker og planter er mine lidenskaper og i Spirelykke kombinerer jeg dette ved å løfte mennesker samtidig som jeg lærer dem å dyrke!

Spire-lykke til og god advent ! 

Hilsen Silje

 

 

1 Kommentar

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*