Luke 15 i Nye Mat og Helses julekalender!

Denne «førstehjelpspakken» går til den heldige vinner av luke 15!  Her har du det du trenger om «nesa blir dett», når du blir stressa og immunforsvaret trenger en dytt!

 

Dr. Berntsens neseolje er utviklet av overlege og øre-nese-hals spesialist Dr. Bentsen gjennom flere år med utprøvinger – og jommen traff han blink, for neseoljen er blitt en bestselger av flere grunner. Den inneholder kun eteriske bio-oljer fra eukalyptus, peppermynte, sitron og lavendelolje med basis i en raffinert olivenolje og kan brukes av store og små med «dette deser», rennende neser, kranglete bihuler eller som en «olje» for tørre slimhinner i nesa.  Neseoljen er helt for kjemiske tilsetninger og er produsert i Provence.  Et pluss med neseoljen ved siden av å være effektiv ved forkjølelse, er at den lukter godt!

 

 

 

 

Ester- C 1000 mg brusetabletter er en god ide å dytte i seg et par av om dagen når du kjenner at basseluskene krabber over nakken klar til angrep. Det er bevist at vitamin – C har effekt ved forkjølelse!

 

Kyolic Age + Immunsupport beskytter hele familien enten i perioder og er gode å ha i disse tider.  Produktet inneholder dokumenterte hvitløksekstraktet Age med C-vitamin, medisinske sopper og urteekstrakter. Du kan enten velge å bruke Kyolic Age + Immunsupport som et daglig tilskudd for et vel fungerende immunforsvar, eller booste i utsatte perioder.

 

 

 

Ruis Omega-3 Fiskeolje 78%  er høykonsentrert omega-3 med høy andel av den viktige omega-3-fettsyren DHA som bidrar til å opprettholde god hjernefunksjon og syn. Sammen med MCT fra kokosolje får Ruis Fiskeolje en helt spesiell kombinasjon av gode fettsyrer.

 

 

Verdi kr. 1096,-

Forhandlerinfo:  www.vitalkost.no

 

24 Kommentarer

    • Hei, Trine. Gratulerer!!!!! Du har vunnet luke 15 i Nye Mat og Helses julekalender og kan glede deg til å få noen gode forebyggende produkter tilsend. Send oss adresse og telefonnummer (mobil) slik at vi kan formidle hvor premien skal sendes. God Jul fra oss i Nye Mat og Helse

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*