Luke 16 i Nye Mat og Helses julekalender!

Bak luke 17 finner du et årsabonnement på Helsemagasinet vitenskap og fornuft. Norges eneste helsemagasin som baserer seg på vitenskapelig dokumentasjon og omfattende erfaringer. Magasinet er fylt av interessante artikler som gir deg kunnskaper om hvordan du kan best mulig kan ta vare på egen helse!

Helsemagasinet vitenskap og fornuft ønsker å bidra til at stadig flere får kunnskaper som setter dem i stand til å holde seg fysisk og mentalt friske, får utviklet sine evner og kan leve et harmonisk og lykkelig liv til beste for seg selv og samfunnet.

Magasinet har evolusjonsteori og økologisk innsikt som et viktig faglig grunnlag.
Det fokuserer på samspillet mellom helse, ernæring og kosthold og på ytre
faktorer som kan påvirke befolkningens helsetilstand. De har både et lokalt og
globalt perspektiv. Artiklene søker å gi innsikt i muligheter og begrensninger
som foreligger for enkeltindivider til å bedre egen og andres helse.

 

Helsemagasinet kommer med 7 utgaver i året og dekker alt fra ernæring, evolusjon, trening og medisin til læring, pedagogikk, psykologi og aktuelle internasjonale temaer.

Verdi kr. 600,-

21 Kommentarer

    • Hei, Beate M Bingen. Gratulerer!!!!! Du har vunnet denne luken i Nye Mat og Helses julekalender og kan glede deg til å få 7 utgaver av Helsemagasinet rett i postkasse. Send oss adresse og telefonnummer (mobil) slik at vi kan formidle hvor premien skal sendes. God Jul fra oss i Nye Mat og Helse

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*