Luke 17 i Nye Mat og Helses julekalender !

Bak luke 17 finner du formelen på hvordan du starter skjønnheten innenfra!

Når huden din eldes, faller kollagennivåene, mengden hyaluronsyre minsker og elastisiteten forsvinner mer og mer. Dette er en naturlig prosess, men kanskje ikke noe vi alle er helt komfortable med.

SkinGain PlusTM er laget for å forsinke aldringsprosessen og gi deg ekstra glød – innenfra og ut! Produktet er et «all-in-one» beauty-produkt fullstappet med Type I & Type II Kollagen, tallbarkekstrakt, vitamin C og hyaluronsyre. Kombinasjonen holder hud, sener, ledd og muskler smidige i tillegg til at det minsker aldringstegn i huden. Med andre ord; like bra for både ansikt, ledd og muskler!

SkinGain SerumTM  virker hudfornyende og løftende.  Hyaluronsyreserumet passer for alle hudtyper, også sensitiv hud.  Produktet gjør huden strammere, fastere og jevnere, hindrer dehydrering og gir et boost til fornyelse av huden. I tillegg minimeres dybden på de fine linjene og gjør ansiktshuden din synlige fastere med en vakker glød.

 

Verdi kr. 803,-

 

Les mer her: www.almea.no

 

 

26 Kommentarer

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*