Helgeyoga med Siri – Del 2: Hormonell Balanse

Siri Hole Stensson bor og driver Lev Lyst på Geilo der hun øser ut av sin kunnskap hun har lært gjennom mange år.  Siri driver Medisinsk Yoga både som lærer og terapeut, er naturmedisinsk ernæringsterapeut og har drevet med trening i mange år. Hun er nysgjerrig og fyller stadig på med nye ting i  «verktøykassen» sin.

Denne søndagen handler  om vårt fantastiske hormonsystem som spiller en essensiell rolle for god fysisk, mental og emosjonell helse.

Svært få mennesker har balanse i sitt hormonsystem ~ som en konsekvens av dårlig livsstil (stress over toleranse grense, miljø, mat, relasjoner, dårlig søvn..)

 Det fine er at du kan gjøre noe med det selv, ganske enkelt.
Forsøk å ta dette korte programmet 3 x per uke eller mer. Start med et mål som er oppnåelig for deg, samtidig at du strekker deg noe for å sette av tiden.

Kjenn og observer hva som skjer i deg – gi deg selv tålmodighet.

Gjør det!

 

Varmt velkommen og lykke til 😊

~ Et liv hvor du åpner opp for mer glede og livskraft ~

 

 

 

Følg gjerne Siri på Facebook og Instagram

Gjennom Lev Lyst  holder Siri kurs i hvordan se sammenhenger og mennesket i et helhetlig perspektiv. Det er helt er essensielt for å forstå noe av det som skaper ubalanser og sykdom. Siri veileder mennesker til å bli bedre opplyst og ta bevisste valg hva gjelder kosthold, livsstil og spirituell vekst. Enn videre veiledning og støtte på veien til mer optimal helse i hverdagen slik at du kan leve et godt liv.

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*