Podcast: Merete – foreldreguide på nett!

POPULÆRE SAKER

Marianne møter Merete Ovesen 

Enten du har “krakilske” treåringer i trassalder, ungdommer i opposisjon eller bare “helt vanlige” foreldre-og barn relaterte problemer og utfordringer, er Merete Ovesen et veldig godt menneske å snakke med. Hun elsker å hjelpe og blomstrer når får bidra til å forbedre relasjoner mellom voksne og barn. I fjor etablerte hun sitt firma firmaet Foreldreguide, som er et tilbud til foreldre med behov for veiledning for kortere eller lengre tid. Hun holder også foredrag. Med sin lange fartstid både som fra barnehage og videregående skole, har Merete mye å bidra med. Som ung jente møtte hun Ibo fra Gambia og fikk virkelig oppleve rasisme på nært hold. I sommer hadde de to har 35 års bryllupsdag. De har tre voksne barn og har også fått to barnebarn. Paret har også vært fosterforeldre for til sammen 14 barn for kortere eller lengre tid.  I denne episoden blir du nærmere kjent med jenta som vokste opp i en stor, folkekjær familie i den vesle bygda Brenna i Vesterålen. 

 

 

Om Marianne Lovise Strand

Jeg har arbeidet som fotograferende journalist siden 1989 og vært selvstendig frilanser fra 1995. Leverer til både fagblader, ukeblader, nettaviser og lokalaviser, samt har arbeidet 10 år frilans for en lokalradio. Jeg har også erfaring fra dokumentar- og fiksjonsfilm, samt har utgitt flere bøker, både alene og sammen med andre.

 

Å formidle gode historier som kan løfte andre er min passion.

I podcastkanalen Marianne møter mennesker, intervjuer frilansjournalist Marianne Lovise Strand fra Andenes i Vesterålen mennesker om deres liv og erfaringer.

Tema spenner fra helse, reiser og spesielle opplevelser til mat og morsomheter. Det er høyt under taket.

Målet med podcasten er å motivere, inspirere og glede, samt bidra til å løfte andre. Sharing is caring. Det er alltid noe å lære av andres historier.

Og vi mennesker rommer så mye. Noen mennesker lever et liv med store kontraster, andre har kommet gjennom store utfordringer som sykdom, ulykker eller mistet noen de var glade i.

Gjennom min “radiokanal” vil jeg bidra til å skape glede, toleranse, kunnskap og større forståelse.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

VÅRE SISTE SAKER

Relaterte saker