Luke 21 i Nye Mat og Helses julekalender

Curminol er et nytt norskutviklet produkt som kombinerer de mest effektive og best dokumenterte ingredienser som virker lindrende på ømme og stive ledd. Produktet inneholder en vitenskapelig studert blanding av leddurtene Curcumin C3, Boswellin og ingefær. Kombinasjonen av urtene er patentert og finnes kun i Curminol.

Hver for seg har urtene kjente effekter på ledd, men sammen øker den gunstige effekten på ledd ytterligere.

Boswellin har effekt på leddenes bevegelighet og kan også øke produksjonen av kollagen.

Curcumin C3 er kjent for å kunne dempe betennelsesreaksjoner.  Ingefær likeså!

Urter, vitaminer og omega-3

I tillegg til urter inneholder  Curminol  vitaminene C, D og vitamin C som er viktige for  vedlikehold av knokkelfunksjon og for at kroppen skal lage kollagen som er et pluss for leddbrusken.

Prikken over i`en er kollagen 2, ubehandlet og i sin opprinnelige form, i en base i Crystal Oil som er en naturlig omega-3 med et høyt innhold av EPA-fettsyren –  den viktigste fettsyren for leddene våre. Studier viser også at EPA-fettsyren virker sammen med Curcumin C3. Ingrediensene forsterker hverandre og dessuten øker Omega-3 fettsyrene opptaket av Curcumin C3.

 BioPerin er tilsatt for å øke opptak av alle ingrediensene som finnes Curminol – produktet som burde finnes i alle hus-apotek!

Verdi: 399,-

Forhandlerinfo: STR Nordic as

25 Kommentarer

  1. Ja takk.Bra «varer i dette produktet.
    Viktig med vitaminer c og d,og alt det som de andre har av ingredienser.Bra å høre at dette produkt er bra for ledd,ben,m.m
    😊🙂🎄Sikkert godt for andre ting også,som hjerne,c vitamin trenger hjernen og jern blir lettere til ved c vitamins likeså turmeric og ingefær begge gjør kroppen godt.gurkemeie virker på hud også,linjer o.l.mye bra.

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*