«Grønne» aktiviteter for hele familien! Del 4

Pynt et lite juletre med rot, som får evig liv!

 

Hvert år kaster vi drøssevis av juletrær på søpla, men hva hvis de kunne levd litt lengre? I år har vi kjøpt et lite tre i potte, som ungene får pynte. Dette kan faktisk leve fra år til år, og krever ikke mye innsats. Det kan til og med plantes ute og bli et stort tre om man ønsker det. Det har vi planer om, og har kjøpt en liten blågran. Men det går også fint å holde det i en potte! Vi må bare huske på å gi det nok vann, for inne i stua vår kan det fort bli tørt for treet.

 

Se hvordan vi gjør det her:

Om Siljes Spirelykke

Helt siden barnsben av, har jeg elsket alt som spirer og gror.  Jeg har derfor selv gjort alle feilene som kan gjøres, når det gjelder planter.

Jeg er ikke gartner, men et levende bevis på at du ikke må være det for virkelig å lykkes. Jeg bruker derfor ikke “gartner-språk”, og ei heller hjelpemidler som ikke finnes i vanlige hjem. De siste årene har jeg hjulpet hundrevis av mennesker med å lykkes med sine planter.

Jeg vil nemlig at DU også skal kjenne lykkefølelsen når plantene dine spirer, for den er helt spesiell!

Jeg har både terapeut og BI-utdannelse, og har jobbet med entreprenører hele mitt voksne liv,. Mennesker og planter er mine lidenskaper og i Spirelykke kombinerer jeg dette ved å løfte mennesker samtidig som jeg lærer dem å dyrke!

Hilsen Silje

1 Kommentar

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*