Luke 24 i Nye Mat og Helses julekalender

Bak luke 24 finner du Kraftpakken med SanMagnesium  og SanOmega som du garantert trenger nå!

Disse produktene er laget for å jobbe sammen og med tanke på hva de fleste av oss ikke får dekket via kostholdet. I pakken får du ALT du trenger i 2 tilskudd.

Her får du alt du trenger til to måneder i en pakke!

SanOmega  er en naturlig flytende fiskeolje rik på EPA, Omega-3 med vitamin A, D, E og K2, betakaroten, Q10 og MCT. Velg mellom Smak av sitrus, Naturell, Urteblanding, TuttiFrutti og Sitron og Peppermynte.

SanMagnesium inneholder jod, selen, bor, B6, B12, folat, C- vitamin, prebiotisk fiber, polyfenoler og bioflavonoider. San Magnesium kommer i pulverform og røres ut i vann og drikkes.

Kraftpakken fra San Omega består av to flasker, SanOmega og en boks SanMagnesium, som jobber sammen for å supplere ditt kosthold.

 

Verdi Kr. 937,-

Forhandlerinfo: www.sanomega.as

 

18 Kommentarer

 1. SanOmega er en naturlig flytende fiskeolje rik på EPA, Omega-3 med vitamin A, D, E og K2, betakaroten, Q10 og MCT.
  San Magnesium kommer i pulverform.
  God jul 🎄

 2. SanOmega er en naturlig flytende fiskeolje rik på EPA, Omega-3 med vitamin A, D, E og K2, betakaroten, Q10 og MCT. VOg den kommer i smakene sitrus, naturell, urteblanding, tuttiFrutti og sitron og peppermynte.🌲❤🌲 San Magnesium kommer i pulverform og røres ut i vann og drikkes.

 3. SanOmega er en naturlig flytende fiskeolje rik på EPA, Omega-3 med bla vitamin A, D, E og K2.
  San Magnesium kommer i pulverform.

  God jul 🎄

 4. SanOmega er en naturlig flytende fiskeolje rik på EPA, Omega-3 med bla vitamin A, D, E og K2.
  San Magnesium kommer i pulverform.

  God jul 🎄

 5. SanOmega er en naturlig flytende fiskeolje rik på EPA, Omega-3 med vitamin A, D, E og K2, betakaroten, Q10 og MCT. VOg den kommer i smakene sitrus, naturell, urteblanding, tuttiFrutti og sitron og peppermynte.🌲❤🌲 San Magnesium kommer i pulverform og røres ut i vann og drikkes.

 6. God jul !🎄 SanOmega er en naturlig flytende fiskeolje rik på EPA, Omega-3 med vitamin A, D, E og K2, betakaroten, Q10 og MCT. VOg den kommer i smakene sitrus, naturell, urteblanding, tuttiFrutti og sitron og peppermynte.🌲❤🌲 San Magnesium kommer i pulverform og røres ut i vann og drikkes. God jul !🎄

 7. SanOmega er en naturlig flytende fiskeolje rik på EPA, Omega-3 med vitamin A, D, E og K2, betakaroten, Q10 og MCT. VOg den kommer i smakene sitrus, naturell, urteblanding, tuttiFrutti og sitron og peppermynte.🌲❤🌲 San Magnesium kommer i pulverform og røres ut i vann og drikkes.

 8. SanOmega er en naturlig flytende fiskeolje rik på EPA, Omega-3 med bla vitamin A, D, E og K2.
  San Magnesium kommer i pulverform

 9. SanOmega er en naturlig flytende fiskeolje rik på EPA, Omega-3 med vitamin A, D, E og K2, betakaroten, Q10 og MCT.

  San Magnesium kommer i pulverform og røres ut i vann og drikkes.

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*