Podcast: Finn roen og gleden

POPULÆRE SAKER

Torill Taftø er meditasjons-gründer og brenner for å  hjelpe. De seneste årene har hun bygd opp Meditasjonsguiden, landets største meditasjonsportal.

Det er hennes bidrag til en bedre verden. Hun har kunder og lyttere fra mange land. Men hva er nå egentlig meditasjon og hvordan gjør vi det ? Torill deler raust sin kunnskap og egne erfaringer.

Hun har over 20 års erfaring med å arbeide i et oljeselskap offshore/onshore, der hun også trivdes veldig godt. Men etter mange år med altfor høyt tempo,  gikk Torill på en kraftig helsesmell. Ikke bare en, men to ganger. Det førte henne på en helt ny vei. Sin egen vei.

Meditasjon ble for Torill ett av flere viktige og kraftfulle verktøy på veien tilbake til å bli frisk igjen etter at hun gikk på sin andre smell. I lang tid slet hun me med angst, sykdom og smerter. Nå har hun det godt og hjelper andre med å lære seg dette kraftfulle verktøyet, som meditasjon er.  Nylig ble hun innleid av en ungdomsskole, for å gi elevene en innføring i meditasjon.

Hun holder også gjerne foredrag og kurs, både for privatpersoner og bedrifter.

På nettsiden www.torilltafto.com finner du mer informasjon om denne dyktige dama og hva hun kan tilby. Lytt til Torills meditasjoner på Spotify

 

Om Marianne Lovise Strand

Jeg har arbeidet som fotograferende journalist siden 1989 og vært selvstendig frilanser fra 1995. Leverer til både fagblader, ukeblader, nettaviser og lokalaviser, samt har arbeidet 10 år frilans for en lokalradio. Jeg har også erfaring fra dokumentar- og fiksjonsfilm, samt har utgitt flere bøker, både alene og sammen med andre.

 

Å formidle gode historier som kan løfte andre er min passion.

I podcastkanalen Marianne møter mennesker, intervjuer frilansjournalist Marianne Lovise Strand fra Andenes i Vesterålen mennesker om deres liv og erfaringer.

Tema spenner fra helse, reiser og spesielle opplevelser til mat og morsomheter. Det er høyt under taket.

Målet med podcasten er å motivere, inspirere og glede, samt bidra til å løfte andre. Sharing is caring. Det er alltid noe å lære av andres historier.

Og vi mennesker rommer så mye. Noen mennesker lever et liv med store kontraster, andre har kommet gjennom store utfordringer som sykdom, ulykker eller mistet noen de var glade i.

Gjennom min “radiokanal” vil jeg bidra til å skape glede, toleranse, kunnskap og større forståelse.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

VÅRE SISTE SAKER

Relaterte saker