Godt Nytt År til alle våre lesere!

Kjære leser!

Dagen foran et nytt år…. Hvordan vil det nye bli?  Nei, det vet vi fint lite om før vi har gått inn i det og har vært der en stund.  Vi kan velge og vrake i prognoser og dommedagsprofetier, men lar det ligge. Det viktigste er å leve dagen i dag og gjøre den så god som mulig, ta vare på våre nære, kjære og de vi ikke kjenner, dele med oss, ha omsorg for andre, men også oss selv !

I Nye Mat og Helse har vi som utgangspunkt å servere leserne artikler med positivt fortegn. Det vil si artikler, podcaster og videoblogger som viser deg muligheter og inspirasjon til god fysisk og psykisk helse.  Vi er opptatt av komplimentær helse, at det finnes flere veier til god helse og ikke minst at vi er biologisk ulike.  En ensrettet pekefinger vil ikke være den beste veiviseren, så derfor peker vi i flere retninger og så får hver enkelt gjøre det som er best for dem.  Ikke alt kan hjelpe alle, men noe kan hjelpe noen!

Kanskje er denne enkle filosofien grunnen til at vi har hatt så god vekst siden vi startet 12. juli i år?

Kjære leser

Vi håper du blir med oss videre inn i det nye året og avslutter med å ønsker  DEG et innholdsrikt, livat & lekent, friskt og GODT NYTTÅR !

Alt godt fra redaksjonen!

 

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*