Podcast: Hold fokus på håpet!

POPULÆRE SAKER

2021 starta med mye usikkerhet, uro og mange føler veldig på dette nå. Hva nå, hvordan blir det ? Det er mange ting du og jeg ikke kan gjøre noe med, men du kan velge å sette fokus på det som faktisk gjør deg godt.

Tekst og podcast og bilde: Marianne Lovise Strand Mange mister jobbene sine, eller er permitterte. Noen har ikke jobb. Fra morgen til kveld kjøres nyhetssendingene med oppdateringer om corona, og andre nyheter. Som oftest ikke noe å bli i godt humør av. Men dog, likevel viktig at folk blir oppdaterte. Det blir du også om du får med deg nyheter en gang om dagen. Du kan velge å fokusere på ting som gjør at du føler deg bedre, ringe eller skrive til mennesker du bryr deg om, lage en snømann eller snøengel, synge en sang, tegne, eller bake.  Jeg deler mine tanker om temaet håp i årets første podcast. Takk for at du lytter. Del gjerne !

 

 

 

Om Marianne Lovise Strand

Jeg har arbeidet som fotograferende journalist siden 1989 og vært selvstendig frilanser fra 1995. Leverer til både fagblader, ukeblader, nettaviser og lokalaviser, samt har arbeidet 10 år frilans for en lokalradio. Jeg har også erfaring fra dokumentar- og fiksjonsfilm, samt har utgitt flere bøker, både alene og sammen med andre.

Å formidle gode historier som kan løfte andre er min passion.

I podcastkanalen Marianne møter mennesker, intervjuer frilansjournalist Marianne Lovise Strand fra Andenes i Vesterålen mennesker om deres liv og erfaringer.

Tema spenner fra helse, reiser og spesielle opplevelser til mat og morsomheter. Det er høyt under taket.

Målet med podcasten er å motivere, inspirere og glede, samt bidra til å løfte andre. Sharing is caring. Det er alltid noe å lære av andres historier.

Og vi mennesker rommer så mye. Noen mennesker lever et liv med store kontraster, andre har kommet gjennom store utfordringer som sykdom, ulykker eller mistet noen de var glade i.

Gjennom min “radiokanal” vil jeg bidra til å skape glede, toleranse, kunnskap og større forståelse.

 

 

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

VÅRE SISTE SAKER

Relaterte saker