Podcast: Mistet sønnen i selvmord – nå gir hun ut Helsebibelen!

POPULÆRE SAKER

Ann-Peggy er ei engasjert, klok og modig fem-barns-mor fra Kvaløya i Troms. Hennes visjon er å bidra til økt kompetanse og erfaring i psykisk helsetjeneste og offentlige hjelpesystemer. Nå kommer hun ut med boka, Helsebibelen. Det får du høre om i denne podcasten.

Tekst: Marianne Lovise Strand

Intensjon bak boka med det spesielle navnet, er å presentere et utvidet perspektiv på helse og menneskelig eksistens. Boka utgis både på norsk og engelsk.

-Gjennom bevissthet, emosjoner og kontakt med sjelen kan vi øke vår forståelse av oss selv og derigjennom andre, sier Ann-Peggy. I kimen av å forstå oss selv og våre medmennesker, ligger potensiale for å skape en bedre verden for oss mennesker å leve i.

Ann-Peggy er utdannet sosionom og terapeut, har jobbet en årrekke innen psykiatri og rus. 

– Det er uansett livets skole som har lært meg aller mest, sier 45-åringen, som har stått i mange utfordrende ting selv –  også før hun mistet sin kjære eldstesønn, Aleksander.

Les mer: www.soulsisters.no

 

 

 

Om Marianne Lovise Strand

Jeg har arbeidet som fotograferende journalist siden 1989 og vært selvstendig frilanser fra 1995. Leverer til både fagblader, ukeblader, nettaviser og lokalaviser, samt har arbeidet 10 år frilans for en lokalradio. Jeg har også erfaring fra dokumentar- og fiksjonsfilm, samt har utgitt flere bøker, både alene og sammen med andre.

Å formidle gode historier som kan løfte andre er min passion.

I podcastkanalen Marianne møter mennesker, intervjuer frilansjournalist Marianne Lovise Strand fra Andenes i Vesterålen mennesker om deres liv og erfaringer.

Tema spenner fra helse, reiser og spesielle opplevelser til mat og morsomheter. Det er høyt under taket.

Målet med podcasten er å motivere, inspirere og glede, samt bidra til å løfte andre. Sharing is caring. Det er alltid noe å lære av andres historier.

Og vi mennesker rommer så mye. Noen mennesker lever et liv med store kontraster, andre har kommet gjennom store utfordringer som sykdom, ulykker eller mistet noen de var glade i.

Gjennom min “radiokanal” vil jeg bidra til å skape glede, toleranse, kunnskap og større forståelse.

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

VÅRE SISTE SAKER

Relaterte saker