La ikke hjertet bli grepet av frykt

Neida, jeg er bare sint.. eller …..

JA, du leser riktig – og JA, jeg kjenner på en følelse som kan minne om sinne, eller om det er frustrasjon, tristhet eller sorg……jeg vet faktisk ikke, men jeg kjenner en sterk følelse av at jeg vil gjøre opprør.

Jeg føler meg fengslet i egen kropp, det er noe som ikke stemmer, jeg liker ikke all denne sprikende informasjonen fra de såkalte lærde og «besservisserne» Jeg føler meg usikker, usikker på hva og hvem jeg egentlig kan stole på i disse tider.

JADA, det handler om dette hersens viruset som er ute og «forgifter oss» Forgifter tanker, forgifter folk, skaper avstand, skaper mangel på nærhet og klemmer, skaper splid, splid mellom ektefeller, venner og familie. Jeg er avskåret fra å snakke om hva jeg føler ……….. for vi har jo så mye å være glad for!?

JA – jeg vet jo det og det er jo det jeg vanligvis fremhever – VI HAR MYE Å VÆRE GLAD FOR, og absolutt jeg, som har vært igjennom en vellykket kreftoperasjon, MEN av og til er det lov å se litt på den svarte skyen som ligger over hodet mitt som er der akkurat nå i denne skrivende stund, – jeg har tillatt meg det, og jeg ønsker å dele det fordi jeg vet at jeg ikke er alene om å se dette lave skydekket akkurat nå.

Jeg ER vanligvis positiv og løsningsorientert, og har en medfødt evne til å snu det negative til det positive, men akkurat NÅ føler jeg for å være åpen og ærlig om hvordan jeg har det akkurat nå.

Jeg savner å klemme de jeg føler for å klemme, jeg savner å GÅ på besøk og FÅ besøk av mennesker jeg er glad i og setter pris på, jeg savner å se lyset i øynene til de menneskene jeg møter på tur i skogen , og ikke mistenksomme, granskende redde blikk. Men du skal vite at jeg forstår dere godt og hjertet mitt gråter, for jeg ser også FRYKT i øynene deres.

Jeg forstår hver og en som føler frykt. DET ER DERFOR JEG TROR JEG ER SINT, SINT på det som har skapt denne frykten. ……….

EN GOD BAMSEKLEM og GODE TANKER fra meg – OPPSØK DET DU KAN SOM SKAPER GLEDE FOR DEG, om det er bøker musikk eller telefon eller messenger samtaler.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*