Podcast: Iisa hjelper andre å realisere drømmene!

POPULÆRE SAKER

Hun har nylig kjøpt et rådhus i nord og døpt det om til slott. Her skal hun og samboeren skape et spennende senter. En drøm hun har hatt helt fra hun var, 15 år. For tre år siden solgte Iisa alt hun eide og flyttet til Santorini, også dette en del av hennes gründerdrøm.

Hun alltid lytter alltid til sitt hjerte og er en uredd pioner med en grenseløs passion er å hjelpe andre til å få det beste ut av livet. Hun har inspirert og motivert utallige mennesker til å få følge drømmen, enten det har dreid seg om å etablere egen bedrift eller få bedre helse.  I 2013 fikk hun selv diagnosen uhelbredelig kreft og legene anslo at hun hadde bare seks måneder igjen å leve. Da laget hun humorblogg, en ramsalt en. For trebarns-mammaen elsker livet. I denne episoden møter du den dyktige finnmarkingen fra fiskeværet Kjøllefjord i Finnmark. Før hun valgte å bytte navn, het hun Linda Persen og kalte seg like godt Lucky Linda. Har du vært på foredrag med henne, husker du det for alltid. God lytting!

 

 Om Marianne Lovise Strand

Jeg har arbeidet som fotograferende journalist siden 1989 og vært selvstendig frilanser fra 1995. Leverer til både fagblader, ukeblader, nettaviser og lokalaviser, samt har arbeidet 10 år frilans for en lokalradio. Jeg har også erfaring fra dokumentar- og fiksjonsfilm, samt har utgitt flere bøker, både alene og sammen med andre.

Å formidle gode historier som kan løfte andre er min passion.

I podcastkanalen Marianne møter mennesker, intervjuer frilansjournalist Marianne Lovise Strand fra Andenes i Vesterålen mennesker om deres liv og erfaringer.

Tema spenner fra helse, reiser og spesielle opplevelser til mat og morsomheter. Det er høyt under taket.

Målet med podcasten er å motivere, inspirere og glede, samt bidra til å løfte andre. Sharing is caring. Det er alltid noe å lære av andres historier.

Og vi mennesker rommer så mye. Noen mennesker lever et liv med store kontraster, andre har kommet gjennom store utfordringer som sykdom, ulykker eller mistet noen de var glade i.

Gjennom min “radiokanal” vil jeg bidra til å skape glede, toleranse, kunnskap og større forståelse.

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

VÅRE SISTE SAKER

Relaterte saker