Podcast: Marianne møter Elisabeth – Mobbing gav meg klokskap og styrke!

POPULÆRE SAKER

Elisabeth Gimsøy ble kåret til verdens mest synske: – Det er de enkle tingene som gir størst lykke

Hun ble internasjonalt kjent etter at hun ble kåret til verdens mest klarsynte under reality-serien Internasjonal Psyhic Challence i Nederland i 2011. Hjemme i Norge ble hun kjendis etter at hun i 2010 vant realityserien “Den 6. sans” på TV. Elisabeth Gimsøy har samiske røtter og kommer fra den vesle bygda Boltås utenfor Harstad. Og hun oppdaget at lykken ikke er å vinne slike titler og bli nedringt av folk.- Lykken finnes inni hver og en av oss, det er de enkle tingene som gir størst lykke, sier hun. De siste fire årene har Elisabeth og familien levd et tilbaketrukket og godt liv på den idylliske øya Ærø i Danmark. 42-åringen har alltid følt seg annerledes, har opplevd mobbing og både i barndommen, ungdomstida og voksentida møtte hun mange tøffe utfordringer. Alt hun har lært, har gitt henne styrke og klokskap. Hun arbeider som veileder både for private og bedrifter og bruker sine evner og erfaringer til å hjelpe andre med å finne veien til et bedre og gladere liv. Ønsker deg en god lytteopplevelse ! Du kan lese mer om henne her: https://elisabethgimsoy.com/

 Om Marianne Lovise Strand

Jeg har arbeidet som fotograferende journalist siden 1989 og vært selvstendig frilanser fra 1995. Leverer til både fagblader, ukeblader, nettaviser og lokalaviser, samt har arbeidet 10 år frilans for en lokalradio. Jeg har også erfaring fra dokumentar- og fiksjonsfilm, samt har utgitt flere bøker, både alene og sammen med andre.

Å formidle gode historier som kan løfte andre er min passion.

I podcastkanalen Marianne møter mennesker, intervjuer frilansjournalist Marianne Lovise Strand fra Andenes i Vesterålen mennesker om deres liv og erfaringer.

Tema spenner fra helse, reiser og spesielle opplevelser til mat og morsomheter. Det er høyt under taket.

Målet med podcasten er å motivere, inspirere og glede, samt bidra til å løfte andre. Sharing is caring. Det er alltid noe å lære av andres historier.

Og vi mennesker rommer så mye. Noen mennesker lever et liv med store kontraster, andre har kommet gjennom store utfordringer som sykdom, ulykker eller mistet noen de var glade i.

Gjennom min “radiokanal” vil jeg bidra til å skape glede, toleranse, kunnskap og større forståelse.

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

VÅRE SISTE SAKER

Relaterte saker