Podcast: – Gründer Christian Bache; – Vil bli best på folkehelse!

POPULÆRE SAKER

Han har alltid hatt mye energi og elsker å trene og i mange år var Christian Bache (34) toppidrettsutøver innen skiskyting i Norge. I 2010 var han sekunder fra å vinne NM-gull, men var storfornøyd med sølvmedalje. For å være så god, kreves en stor innsats og hele livet dreide seg om trening. For seks år siden kom vendepunktet og han bestemte seg brått for å slutte. De sterke følelsene han følte da, var noe han aldri kjent på før. – For hvem var jeg egentlig, når jeg ikke var skiskytteren Christian Bache? Det ble en tur i kjelleren, men han kom raskt opp igjen. Siden 2017 har har Christian arbeidet i ledelsen i Feelgood Norge og vært å åpne over 40 senter både i Norge, Østerrike og Spania. – Feelgood er et treningskonsept som passer alle og det er stor glede å se hvor fint menneskene har det på trening, sier han. Erfaringene fra toppidretten kommer godt med, Christian stortrives med høyt tempo og Målet til Feelgood er å bli best på folkehelse i Norge. I denne episoden deler markedssjefen i Shapemaster Scandinavia i leder-teamet til Feelgood-konseptet nasjonalt, raust av sine erfaringer. Jeg ønsker deg en god lytteopplevelse !

 Om Marianne Lovise Strand

Jeg har arbeidet som fotograferende journalist siden 1989 og vært selvstendig frilanser fra 1995. Leverer til både fagblader, ukeblader, nettaviser og lokalaviser, samt har arbeidet 10 år frilans for en lokalradio. Jeg har også erfaring fra dokumentar- og fiksjonsfilm, samt har utgitt flere bøker, både alene og sammen med andre.

Å formidle gode historier som kan løfte andre er min passion.

I podcastkanalen Marianne møter mennesker, intervjuer frilansjournalist Marianne Lovise Strand fra Andenes i Vesterålen mennesker om deres liv og erfaringer.

Tema spenner fra helse, reiser og spesielle opplevelser til mat og morsomheter.      Det er høyt under taket.

Målet med podcasten er å motivere, inspirere og glede, samt bidra til å løfte andre. Sharing is caring. Det er alltid noe å lære av andres historier.

Og vi mennesker rommer så mye. Noen mennesker lever et liv med store kontraster, andre har kommet gjennom store utfordringer som sykdom, ulykker eller mistet noen de var glade i.

Gjennom min “radiokanal” vil jeg bidra til å skape glede, toleranse, kunnskap og større forståelse.

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

VÅRE SISTE SAKER

Relaterte saker